`

Nimi: Mwezi Mzima
Ikä: 48 

Sukupuoli: Naaras
Tunnusmerkit: Viisas ja rauhallinen, mutta myös rohkea laumansa johtaja

Nimi: Uhuru
Ikä: 1
Sukupuoli: Naaras
Tunnusmerkit: Täynnä virtaa, rakastaa leikkiä

Mwezi Mzima on swahilia ja tarkoittaa täyttä kuuta. Nimi tulee siitä, että se syntyi juuri kun täysikuu nousi Afrikan tasankojen ylle. Mwezi Mziman tyttären nimi on Uhuru, mikä tarkoittaa vapautta, sillä tytär oli onnekas syntyessään vasta traagisen elefanttien salametsästyskriisin jälkeen. Uhuru on lauman uusin energinen jäsen ja se rakastaa leikkimistä. Mwezi Mzima taas on laumansa matriarkka. Se on äärimmäisen tarkka ja rohkea, ja pitää ympäristöään jatkuvasti silmällä vaarojen varalta – aina valmiina olemaan ensimmäinen joka puolustaa muuta laumaa. Koko muu lauma luottaa Mwezin tietoon laajasta erämaasta ja se osaakin johdattaa lauman veden ja ruuan luokse aikoina, jolloin niistä on pulaa.

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *