`

Nimi: Lota
Ikä: 53

Sukupuoli: Uros
Tunnusmerkit: Erittäin pitkät syöksyhampaat, luodinreikä korvanlehdessä

Lota on 53-vuotias elefanttiuros. Se nimettiin kuuluisan villieläinten puolestapuhujan, Wayne Lotterin mukaan, joka menetti henkensä salamurhaajan toimesta taistellessaan elefanttien puolesta. Lota on lempeä jättiläinen, jolla on kaksi erittäin pitkää syöksyhammasta. Se on kuitenkin joutunut myös tiukkoihin paikkoihin, joista todisteena vasemman korvanlehden reikä, joka syntyi salametsästäjän luodista.

Lota viettää suurimman osan ajastaan yksin, mutta saa välillä myös seuraa kahdesta nuoremmasta elefanttiuroksesta, joiden kanssa se samoaa Ngorongoro-kraaterin pohjaa ja lävitsepääsemättömän tiheitä metsiä kraaterin reunalla. Nuoruusvuosinaan Lotalla oli tapana livahtaa kyläläisten pelloille nautiskelemaan vastustamattoman makeasta maissista, mutta nykyään se on vanhempi, viisaampi ja hitaampi, joten se tajuaa pysyä poissa kyläläisten mailta. Näin se pysyy myös kauempana salametsästäjistä, jotka saattaisivat tappaa sen norsunluusta saatavien rahojen toivossa.

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *